Services

Webdesign

Webdesign is meer dan het maken van een goed ogende website. 75% van een website ontwerp is onzichtbaar. Webdesign van Noord Media, kenmerkt zich door eenvoud, helderheid en transparantie. Deze vormgevingsprincipes liggen ten grondslag aan zowel de buitenkant van de website als aan de achterkant (de code) van de website.

Webstandaarden

Webstandaarden zijn afspraken op het gebied van vormgeving, structuur en programmering van websites die door de meeste browsers ondersteund worden of in de nabije toekomst ondersteund gaan worden. Door te werken op basis van deze webstandaarden wordt een site beter toegankelijk gemaakt voor zowel verschillende browsers, verschillende uitvoerapparaten (denk hierbij bijvoorbeeld aan een printer), verschillende besturingssystemen en voor diverse groepen mensen. Daarnaast is uw site beter te onderhouden.

Het ontwerpproces

Bij het ontwerpen van een website staan uw wensen als klant voorop. Wij van Noord Media proberen uw wensen te vertalen naar het medium Internet. Tijdens het eerste gesprek proberen we met u vast te stellen wat u wilt communiceren. Op basis van deze communicatiebehoefte maakt Noord Media een kostenraming en spreekt dit door met u. Zijn beide partijen akkoord, dan volgt de ontwerpfase. Noord Media maakt aan de hand van uw wensen een ontwerpvoorstel en presenteert dit aan u.

Uw website wordt bekeken op veschillende apparaten

Uw website  wordt niet alleen meer bekeken op een PC, maar steeds vaker op een tablet of smartphone. Leees in dit verband ook eens het artikel over Responsive webdesign

Bekijk eens onze portfolio…

Wat klanten zeggen