Services

Social Media

Social Media heeft een enorme vlucht gemaakt en is niet meer weg te denken in deze tijd. Love it or hate it. Feit blijft dat de sociale impact enorm is en deze ontwikkeling grote kansen voor uw organisatie biedt. Zie het als een uitbreiding op het begrip mond-tot-mond reclame.

Het begrip Social Media

Wat is Social MediaSocial Media is een verzamelnaam van internet-toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Deze informatie hoeft niet alleen uit tekst te bestaan, maar kan ook bijvoorbeeld muziek, fotografie en video zijn. Belangrijke voorbeelden van internationale Social Media netwerken zijn Facebook, YouTube, Linkedin, Pinterest, Google+ en bijvoorbeeld Twitter.

Social Media in marketing & internetstrategie

Voor het eerst in de geschiedenis is het als bedrijf mogelijk te communiceren met grote groepen consumenten, zonder dat dit grote budgetten vereist. Dit geldt zowel voor grote als kleine bedrijven. Door goed om te gaan met Social Media worden bedrijven en merken deel van het ‘netwerk’ en van de ‘peers’ waardoor ze sneller en beter vertrouwd worden. Social Media marketing speelt dan ook een steeds belangrijkere rol in de relatiemarketing van bedrijven en binnen Public Relations.

Belangrijk is ook dat deze netwerken zeer goed scoren in zoekmachines als Google, vanwege het relatief objectieve en betrouwbare karakter. Zoekmachine optimalisatie is een uitermate belangrijk onderdeel van uw Internet strategie.

Kansen voor uw bedrijf

Noord Media kan u adviseren over het op een effectieve manier inzetten van Social Media binnen uw organisatie en alle praktisch aspecten die hiermee samenhangen. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wat klanten zeggen