Services

Website design

Bij het vormgeven van uw website is eenvoud bij ons een belangrijk uitgangspunt. De look & feel van uw identiteit en de functie dicteren de vorm. Iedere pixel telt.

Lees verder

WordPress
Content Management

Uitgangspunt is dat u baas bent over uw eigen website. Wij bouwen websites op basis van WordPress. WordPress blinkt uit in functionaliteit, eenvoud in gebruik en is optimaal voor zoekmachines.

Lees verder

OpenCart
Ecommerce

eCommerce is sterk in opmars en biedt mogelijkheden voor u als detaillist. Noord Media kiest bewust voor het OpenCart Webshop Platform.

Lees verder

Responsive webdesign

Steeds vaker wordt uw website bekeken op een tablet of smartphone. Voor een optimale ervaring make wij uw website zo dat deze zich aanpast aan het apparaat warop deze bekeken wordt.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie

Een website die niet wordt gevonden door een zoekmachine is nutteloos. Noord Media maakt websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en leert u bovendien hoe u uw content optimaal kunt aanpassen.

Lees verder

WordPress onderhoud

Net als uw auto, heeft ook uw website regelmatig onderhoud nodig. Gebeurt dit niet of te laat dan wordt het risico vergroot dat uw website gehacked wordt.

Lees verder
Wordpress onderhoudscontract

WordPress onderhoud

Net als uw auto, heeft ook uw WordPress website onderhoud nodig. Gebeurt dit niet of te laat dan wordt het risico vergroot dat uw website gehacked wordt en door Google aangemerkt wordt als niet veilige website. Om dit te voorkomen kunt u bij Noord Media een WordPress onderhoudscontract afsluiten.

Meer informatie