Services /

Het begrip webdesign omvat een veelheid aan aspecten. Hieronder de zaken waar we ons iedere dag mee bezig houden.

Website design

Bij het vormgeven van uw website is eenvoud bij ons een belangrijk uitgangspunt. De look & feel van uw identiteit en de functie dicteren de vorm. Iedere pixel telt.

Lees verder

WordPress Content Management

Uitgangspunt is dat u baas bent over uw eigen website. Wij bouwen websites op basis van WordPress. WordPress blinkt uit in functionaliteit, eenvoud in gebruik en is optimaal voor zoekmachines.

Lees verder

OpenCart Webshop Platform

eCommerce is sterk in opmars en biedt mogelijkheden voor u als detaillist. Noord Media kiest bewust voor het OpenCart Webshop Platform.

Lees verder

Responsive webdesign

Steeds vaker wordt uw website bekeken op een tablet of smartphone. Voor een optimale ervaring make wij uw website zo dat deze zich aanpast aan het apparaat warop deze bekeken wordt.

Lees verder

Zoekmachine optimalisatie

Een website die niet wordt gevonden door een zoekmachine is nutteloos. Noord Media maakt websites die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines en leert u bovendien hoe u uw content optimaal kunt aanpassen.

Lees verder

Social Media

Uw website moet gedeeld kunnen worden op de belangrijke sociale netwerken als Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn en Pinterest.

Lees verder

White label websites

Omdat niet ieder bedrijf alle kennis in eigen huis kan hebben, werken wij geregeld samen met vormgevings studio's en bijvoorbeeld reclamebureaus. We kunnen op ieder niveau bijdragen aan de productie van de websites voor uw klanten. Neem eens contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs.