Noord Media

De mensen achter Noord Media zijn vanaf het eerste uur bezig met het Internet en zijn betrokken geweest bij de meest uiteenlopende Internet projecten. Wij mogen ons met een gerust hart ‘ervaren’ noemen.

Een korte geschiedenis

Initiatiefnemer van Noord Media, Harry Wedzinga was in het verleden mede oprichter van full-service mediabureau MyriadM in Sneek en later directeur van KeyBite BV in Leeuwarden.

Visie

Bij alle producten en diensten die Noord Media aanbiedt, zijn de sleutelwoorden eenvoud, helderheid en transparantie. Een bekende uitspraak is: ‘Eenvoud is inzien wat je niet kunt weglaten’. Zeker op het gebied van webdesign is het de kunst complexe zaken inzichtelijk en helder te maken.

De organisatie

Noord Media beschrijft zichzelf als een netwerk bedrijf. Naast de expertise die Noord Media in eigen huis heeft, kan Noord Media putten uit een uitgebreid netwerk van specialisten. Wij proberen hierdoor u een zo uitgebreid mogelijk pakket aan producten en diensten te kunnen aanbieden. Hoe wij als bedrijf ook zijn georganiseerd, u merkt er als klant niets van. Noord Media is altijd uw vaste aanspreekpunt.

Wat klanten zeggen